J`Adore House

Насладете се на чара и обаянието на J`Adore House

fullscreen Площ

280 кв.м.

map Местоположение

София

calendar_month Година на изпълнение

2021

Къща Жадор e триетажна редова къща, разположена в затворен мултифункционален комплекс с невероятна гледка към Витоша планина. Проектирана е да отговори на нуждите на съвременното семейство, търсещо практично пространство, защитена среда, собствен двор.

Водеща линия в проектирането на интериора на къщата е минималистичният дизайн, издържан в чисти прави геометрични линии, заоблени меки форми на обзавеждане, създавайки усещане за хармония и спокойствие. Всеки един елемент от интериора е внимателно премислен, така че да допринася за цялостната картина на простота, удобство и красота. Използваната цветовата палитра е неутрална, преобладава изобилие от бяло, меки пастелни земни тонове.

Комбинацията от гланцирани, огледални повърхности, топлината от естествения дъбов фурнир, бялото със чистотата си, черното със своята категоричност създават усещане за свобода и простор.

Партерното ниво е решено като функционално отворено пространство, в което са разположени кухня със свободностоящ остров, трапезария, дневна зона, стълбище, тоалетна и гардеробна. Интериорната стълба води към две нива, където са разположени спални помещения и бани. Цялата концепция на интериора се придържа към максимата на минимализма „Малкото е повече от достатъчно“.