За нас

Мебелна фабрика АНЕС гр. Дупница е с повече от 30 години опит в мебелното производство и интериорния дизайн.

В нея работят висококвалифицирани специалисти, а на разположение на клиентите е и професионален дизайнер, с който пътя към постигането на мечтания интериор, е много по-лесен и плавен.

Дизайнерите виждат не само ограниченията, но и възможностите и могат да спестят не само главоболия, но и пари, за това освен, че ще произведем вашите мечти, ще направим всичко възможно, да ви предпазим от грешки и излишни разходи, предоставяйки ви нашите знания, натрупани с дългогодишен опит.

Фирмата разполага с високо технологичен производствен цех, в който се извършва производство на мебели от ламинирани ПДЧ плоскости, MDF и фурнировани плоскости, както и техния дизайн и проектиране.

От 2013 година, фирмата се помещава в новопостроена база, намираща се на главен път Е79 на разклона за село Блатино. Тук технологичните процеси на производството се изпълняват с най-съвременни материали и машини.

В сградата с площ над 1000м2, има помещение за боядисване на MDF, помещение за тапициране и помещение за работа с метал. Всички тези процеси, държим да извършваме и контролираме самите ние, за да предоставим на клиентите си безупречно качество, най-добра цена и бързо изпълнение.

Всички мебели, произведени във фабриката, са ръчно изработени, по поръчка, специално за клиентите ни и по индивидуални проекти.

Това означава, че можем да изработим неща, които да отговарят на нуждите на ползвателите и особеностите на дадените пространствата.

Ако клиентът е харесал нещо, вече сътворено от нас, но иска то да бъде в различен цвят, или определен размер, или пък дойде при нас със своята уникална, мечтана идея и иска да я реализираме, ще направим всичко, за да помогнем за осъществяването на неговите желания.

При огледа на място, ще снемем всички нужни размери, след което съобразявайки се изцяло с изискванията на клиента и влагайки целия си креативен потенциал, ще сътворим идеалните мебели в перфектно съчетание на дизайн, качество и цена.

Повече от 30 години опит в изработката на мебели

Висококвалифицирани специалисти с отношение към детайла

Професионални дизайнери за Вашия мечтан интериор

Високо технологичен производствен цех за осигуряване на прецизност